Díjazottak

Minden kategóriában a zsűri által legtöbb pontszámot kapott pályázó került díjazásra.
Nappali

Sárközi-Varga Anikó

Arizona natural living room


A Nappali kategória nyertes tervezője minden projektje során a tökéletességre törekszik. Tervezői elve, hogy a funkcionalitás és az esztétika úgy alkosson hibátlan összhangot, hogy a belső terekben eltöltött minden perc különleges élménnyé váljon. Az Arizona natural living room című pályamunka egy dizájnépület nappalijába kalauzol el minket. A természetközeli hangulatú, mégis modern élettérben az épület környezetében található természetes struktúrák és a klasszikus elegancia jegyei ötvöződnek. Ebben a környezetben az LG OLED Gallery televíziója és ARTCOOL Gallery légkondicionálója diszkréten egy műalkotás részévé válnak, szinte teljesen belesimulva a térbe akkor, amikor éppen nem a feladatukat teljesítik.


Home office

Buzdor Gabriella

Home office stílusosan


Az Interior Excellence lakberendezői pályázat Home Office kategóriájának nyertes pályaműve egyszerre helyez hangsúlyt a praktikumra, a használhatóságra és a stílusra. Buzdor Gabriella célja mindig az, hogy ügyfelei már akkor ismerősnek, otthonosnak érezzék enteriőrterveit, amikor először találkoznak azokkal. A tervező szerint mára a lakás egyik legfontosabb helyiségévé vált a dolgozószoba, amelynek nem csak kényelmesnek és praktikusnak, de esztétikusnak is kell lennie ahhoz, hogy örömünket leljük a munkában. A négy fal közé becsempészett természet pihentető hatást kelt, mégis hatékonyságra buzdít, miközben a munkaeszközök mindegyike a kényelmet szolgálja. A dolgozószoba központi eleme az LG ergonomikus, állítható talapzatú, bármilyen irányba forgatható Ergo monitora, amely az ultrakönnyű LG gram laptoppal párosítva egész nap garantálja a kényelmes munkavégzést.


Hálószoba

Buzdor Gabriella

Hálószobai kényelem


Buzdor Gabriella tervezői elve a praktikum és a stílus egysége. Az LG Interior Excellence 2021 Hálószoba kategóriájának nyertes pályaműve egy olyan helyiséget jelenít meg, amely nyugalmat áraszt, és egyszerre enged teret az álmodozásnak és a kikapcsolódásnak. Az LG stílusos OLED Gallery televízióját a tervező úgy helyezte el, hogy az ágyból is kényelmesen látható legyen – ebben segítségére volt az is, hogy a készülék szinte minden betekintési szögből tökéletes színeket és torzításmentes képmegjelenítést garantál. A hálószoba minőségi levegőjéről az LG elegáns PuriCare légtisztítója gondoskodik.


Konyha

Gábor Márta

Iconist x LG Melegség és Minőség


Gábor Márta egy francia divatiskolában szerzett szín- és stílusszakértői képesítést, amely szakterületről fokozatosan lépett be a lakberendezés és lakásfelújítás világába társával, Gajer Emesével. Stílusérzékét a beltéri dizájnban is kamatoztatja, ami az Iconist x LG Melegség és Minőség című pályamunkában is visszaköszön. A kifinomult, elegáns és exkluzív konyhadizájn a családról, a minőségről és a minőségi együtt töltött időről üzen. A tervező számára az egységes stílus mellett az ügyfelek irányában tanúsított empátia is kulcsfontosságú a közös munka során: tervezői elve, hogy olyan otthonos és kényelmes környezetet teremtsen, amely tökéletesen passzol a lakók stílusprofiljához. Mindehhez ideális társ az LG különleges és intelligens InstaView Door-in-Door™ door hűtőszekrénye, amely egyedi kialakításával tökéletesen alkalmazkodik a lakók igényeihez.


Fürdőszoba

Takács Éva

Buborékok


Takács Éva gyermekkora óta vonzódik a művészetek, azon belül is elsősorban az építészet és a belsőépítészet iránt. A lakberendezés számára nem csak munka, hanem szenvedély, amelynek során mindig arra törekszik, hogy a tervezett környezet mindig összhangban legyen a megbízó személyiségével, örömet adjon, és megkönnyítse a leendő lakók mindennapjait. Ezt tükrözi a Buborékok című pályamű is: a tágas luxushelyiség egy térkád köré szerveződik, amelybe tökéletesen beleillik az LG TWINWash egyedi kialakítású, gőzfunkciós mosó-szárítógépe. A díjnyertes fürdőszoba a napi rutin és relaxáció mellett egyszerre helyszíne a kényelmes és megbízható ruhaápolásnak is.


Házimozi

Barabás Adrienn

Home Theater with African Vibes


A Home Cinema kategória nyertes tervrajza a Home Theater with African Vibes címet kapta, nem véletlenül: a megtervezett helyiség egy igazi afrikai túrára kalauzol el minket. A luxusszínvonalú házimoziterem jól reprezentálja Barabás Adrienn tervezési elveit, azaz a különféle stílusok iránti nyitottságot és a kiváló térszervezésre, a tökéletes összhangra, valamint a funkció és dizájn egyensúlyára való törekvést. A nyertes terv a modern, letisztult és egyszerű térkialakítás mellett is kényelmet és otthonos melegséget áraszt, egy csipetnyi afrikai életérzéssel megfűszerezve. A fa természetes szépsége, a világosabb, pasztelles kárpitanyagok, a falfelületek színhasználata afrikai törzsi motívumokkal egészül ki, amelyek mindegyike a Föld természetes színeit jeleníti meg. A helyiség szinte hívogat a kikapcsolódásra és ellazulásra. Az LG legújabb CineBeamLaser 4K projektora pedig csak tovább fokozza ezt az érzést, amely akár 120 hüvelykes méretben is tisztán kivehető képeket és tökéletes színeket varázsol a falra.


Különdíj

Alexa Dániel

Select/Room mozgatható falak


Alexa Dániel 2014-ben nyitotta meg első lakberendező és grafikai stúdióját Kecskemét belvárosában. A két szakmát ötvözve a panellakásoktól az üzlethelyiségeken át a hotelekig és luxusvillákig több száz lakóingatlan megtervezésére és kivitelezésére nyílt lehetősége. A nyertes tervrajz saját tervezésű termékére, a Select/Room mozgatható falakra épül. A motorikusan működő, eltolható falakkal egy térből három teljes értékű helyiség jön létre: egyszerre mutat be konyhát, nappalit és hálószobát ez a pályamű. A különleges megoldás új lehetőségeket nyit meg a kis lakások tulajdonosai számára. A helyiségekben a tervező számos prémium LG terméket rejtett el, az LG OLED Gallery televízióját pedig úgy helyezte, hogy az 180 fokban átfordítható legyen az egyik leválasztott helyiségből a másikba.